HABERLER
HABERLER

13. Uluslararası Resort Turizm Kongresi düzenlendi...


TÜROB-Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin beraberinde Başkan Yardımcısı Taner Yallagöz, Genel Sekreter İsmail Taşdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Hacıbektaşoğlu ile birlikte AKTOB Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından Antalya'da "Geleceğin Turizmi Turizmin Geleceğı" teması altında düzenlenen "13.Uluslararası Resort Turizm Kongresi"ne katıldı.

Önümüzdeki dönemde Sektöre yönelik beklentiler ile öngörülerin değerlendirildiği kongreye başta Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere kamu ve özel sektör yöneticilerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından turizm sektör paydaşları katıldı.

TÜROB Başkanı Müberra Eresin kongre kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek sektörel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kongrenin düzenlenmesi konusunda başta AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ve değerli ekibi olmak üzere tüm emeği geçenlere, kongreye katılan TÜROB heyetimize ev sahipliği konusunda Cullinan Belek Hotel Yönetimi ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Temel Aygün'ün şahsında Aygün ailesine çok teşekkür ederiz